به گزارش پایگاه خبری چالوس رسانه، اولین جشنواره خوراک نوشاک محلی غرب استان مازندران در شهرستان چالوس مجتمع توریستی نمک آبرود برگزار گردید.
اولین جشنواره خوراک ونوشاک در غرب مازندران شهرستان چالوس مصادف با عیدغدیر خم با هدف شناخت خوراک و نوشاک بومی و محلی منطقه می تواند برای شهرستان جاذبه سازی کند و یکی از مهمترین لذت های سفر برای گردشگران باشد.
خلاقیت در طبخ غذا های بومی و محلی بسیار با اهمیت است بخش عمده ای از گردشگران علاقمند به غذاهای بومی و محلی هستند و این خود می تواند به عنوان یک جاذبه مهم در جذب توریست موثر باشد و از این ظرفیت با ایجاد جشنواره های غذایی به توسعه اقتصاد گردشگری کمک کند.
گفتنی است این جشنواره با حضور معاونت گردشگری اداره کل، مسئول حراست، مدیرعامل مجتمع نمک آبرود ، سرپرست اداره میراث فرهنگی چالوس وسایر مدیران برگزار گردید.