به گزارش پایگاه خبری چالوس رسانه، با افزایش تهدیدهای فرهنگی و روانی، سطح هشدار اجتماعی پایین است. آیا زمان آن نرسیده که «آژیر اجتماعی» به صدا درآید؟ آیا جامعه آمادگی لازم برای مواجهه با این تهاجمها را دارد، یا غفلت از جریانهای نفوذ داخلی میتواند آسیبهای جبرانناپذیری به همراه داشته باشد؟

تصویر بالا «بدون شرح» نیست، بلکه پاسخ یک سوال بزرگ راهبردی است…
آیا جنگ میشه یا نمیشه؟!!؟
اما پاسخش:
دوجمله راهبردی امام (ره):
- رابطه ما با آمریکا رابطه گرگ ومیش است
- آمریکاهیچ غلطی نمی تواند بکندد
نکته :۱) روابط، فقط روابط اقتصادی وسیاسی نیست، بلکه روابط فرهنگی هم مصداق داردوعرصه ی «جنگ» هم فقط «نظامی یا اقتصادی» نیست، بلکه جنگ و «تهاجم» می تواند «فرهنگی» یا «روانی» هم باشد( تهاجم فرهنگی یا عملیات روانی)
۲)فرمودن آمریکا (عنصرخارجی تهدید) هیچ غلطی نمی تواند بکند، نفرمودن، جریان نفوذ (عنصرداخلی تهدید) نمی تواند غلطی بکند…
یکی از مفاهیم مهم در هرجنگی اینه که «سطح هشدار» بالا بره و یا عبارت لاتین آژیر، هم صداش دربیاد و هم واکنش انسانی نسبت به هشدار ایجادبشه، مثلا همه برن پناهگاه یا پدافندها عمل کنه، اینکه «آژیر اجتماعی» در حوزه تهاجم فرهنگی اصلا کشیده نشه، یعنی سطح «هشدار اجتماعی» پایینه یا قطعه و این چیزخوبی نیست…
در جنگ (حالاهرجنگی) «مفهوم آژیر» یکی از عناصر مهم باز دارندگی است، مثل حمله ۷ اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی ( بزرگترین ضربه امنیتی قرن) به این دلیل بود که حماس از دیوار امنیتی بلند رژیم صهیونیستی عبور کرد، ولی آژیر عمل نکرد و صداش در نیامد، چون از قبل هکرها آبش کرده بودند…
میثم معافی