رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه ۲ پروژه مهم در غرب استان مازندران افتتاح شد اظهار داشت: در دانشگاه فنی و حرفه ای تعداد ۲۵۰ پروژه عمرانی در سراسر کشور وجود دارد که بعضا ۱۰ الی ۱۲ سال طول کشیده است که این پروژه ی آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر به همت و همکاری همه و تلاش مدیران شهرستان انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری چالوس ما، ابراهیم صالحی عمران در آیین افتتاح ساختمان آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر ضمن بیان اینکه برای اتمام کار نیاز به همکاری آموزش و پرورش است بیان داشت: یکی از دغدغه های ما در این پروژه مشخص شدن عرصه و حضار کشی برای امنیت و تجهیز آموزشکده به دستگاهای کارگاهی می باشد.
وی با اشاره به اینکه ماهیت رشته ی رشته فنی و حرفه ای لازمه همکاری آموزش و پرورش و آموزشکده فنی و حرفه ای است افزود: عمده رشته های فنی و حرفه ای کاردانی پیوسته است که با ۳ سال گذراندن در هنرستان و ۲ سال در دانشگاه فنی و حرفه ای می توانند وارد بازار کار شوند.
این مقام مسوول در ادامه با بیان اینکه هر چه سطح مدارک تحصیلی در کشور زیاد باشد، خطا است تصریح کرد: این تعداد دانشجوی ارشد و دکتری در کشور خطای استراتژیک بوده است، ما به نیروهای کارشناس و کاردان در کشور نیاز داریم.
وی افزود: آمار اشتغال دوره های کاردانی توسط وزارت علوم در کشور بالای ۹۰ درصد می باشد که برای بقیه رشته ها همچین چیزی نبود.
صالحی عمران ضمن بیان اینکه راه توسعه و فناوری کشور دانشکده های فنی و حرفه است اظهار داشت: آموزشکده ها باید به صورت هدفمند توسعه یابند و بر اساس نیاز به نیروهای انسانی در رشته ها باید توسعه پیدا کند.
وی افزود: اگر به صورت غیر هدفمند این رشته ها را توسعه دهیم باز همان خطایی را مرتکب می شویم که آموزش عالی در بقیه رشته ها را انجام داد.
رئیس آموزش فنی و حرفه ای کشور به تحلیل خود درباره وزارت بهداشت و وزارت علوم پرداخت و گفت: از نظر خودم وزارت بهداشت با توجه به نیاز نیروهای انسانی رشته های مرتبط را توسعه داد و خیلی بهتر از وزارت علوم عمل کرد.
وی با بیان اینکه تعدادی از دانشکده ها در حد انتظارات فنی نیستند اظهار داشت: دانشگاه های فنی تجیزمات، مربی، استادکار و در اولین اقدام خروجی های هنرستان را می خواهد که نیاز به زیرساخت ها دارد.
صالحی عمران به امتداد آموزش و پرورش و آموزشکده فنی اشاره کرد و ادامه داد: آموزشکده ادامه کار آموزش و پرورش است که اگر ادامه دار نباشد کار آموزش و پرورش ابتر می شود.
وی افزود: قراربود مطابق برنامه ۵۰ درصد دانش آموزان در فنی و حرفه ای آموزش ببینند اما متاسفانه زیر ۳۰ درصد است که لازمه این است که مطابق نیاز بخش های آموزش عالی مهارتی را توسعه دهیم و تجهیزات و امکانات و آموزشکده های مناسب، فضای مناسب و زیبا فراهم کنیم تا شاید بچه ها انگیزه بیشتری برای آموزش دیدین در هنرستان را داشته باشند.
رئیس آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه ۵۲ درصد دانش آموزان انتخاب رشته نکردند گفت: دانش آموزان زیادی دچار سردرگمی شده اند ولی خوشبختانه امسال ۸۹ هزار نفر در دانشکده فنی و حرفه ای رشد داشتیم.
وی در ادامه با بیان اینکه امسال به دلیل معوقات از قبل مانده مصوب دولت نتوانستم از درآمدهای اقتصادی استفاده کنیم بیان داشت: یکی از وظایف بنده تجهیز کردن این دانشگاه است که اقدامات لازم را با کمک مسوولین انجام خواهیم داد.
دانشگاه ها جریان ساز اند همه باید کمک کنند.
امیر حیایی رئیس آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران در ادامه مراسم به پروژه ۱۳ ساله دانشکده اشاره کرد و اظهار داشت: کلنگ این پروژه از سال ۸۷ زده شد که تا سال ۹۷ فقط سازه آن انجام شده بود و همچنین با تامین اعتبارات لازم ساختمان آموزشکده طی ۴ سال به مرحله تکمیل رسید.
وی به فرمایشات امام راحل در رابطه با دانشگاه ها مبدا تحولات هستند اشاره کرد و افزود: همه با افتخار باید به دانشگاه کمک کنند زیرا دانشگاه جریان ساز است.
وی ضمن درخواست از مسوولین مربوطه برای تکمیل این پروژه بیان داشت: برای تامین منابع مالی، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی این آموزشکده نیاز به حمایت داریم.
حیاتی در ادامه به ساختمان اجاره ای اشاره کرد و افزود: در حال حاضر این مرکز جدید احداث ۴۰۰ دانشجو دارد در صورتی که تا سال گذشته ۴ کلاس با تجهیزات محدود داشتیم.
وی در ادامه ضمن بیان اینکه دانشکده آورده شهر است گفت: دانشجویان می توانند سفیر فرهنگی شهر خود باشند و برای ارتقای فرهنگ منطقه گام بر دارد.