به گزارش پایگاه خبری چالوس رسانه، رئیس بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس از اقدامات گسترده برای ارتقاء تجهیزات و خدمات درمانی این مرکز خبر داد و گفت: با وجود محدودیتهای بودجهای، بیش از ۷۰ درصد فعالیتها با حمایت مستقیم خیرین پیش رفته است.

رضا داودی، رئیس بیمارستان آیتالله طالقانی چالوس از تلاشهای گسترده برای ارتقاء زیرساختهای این مرکز درمانی خبر داد و اظهار کرد: یکی از دغدغههای اصلی ما تجهیز اتاق عمل جراحی قلب است که نامهنگاریهای مربوطه با دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت انجام شده و امید داریم با حمایتهای انجامشده، دستگاه ضروری پمپ قلبی برای جراحی قلب به زودی به بیمارستان تزریق شود.
وی افزود: با سرمایهگذاری خیران ،بخش آنژیوگرافی به طور کامل آماده است و در صورت راهاندازی اتاق عمل، جراحی قلب (فضای فیزیکی بهظور کامل آماده بهرهبرداری است) و میتوانیم بیماران قلبی را پذیرش کنیم.
وی ضمن بیان اینکه یکی دیگر از چالشهای ما، دستگاه آندوسکوپی – کلونوسکوپی است که حدود دو تا سه سال پیش در آتشسوزی آسیب دید و از آن زمان به حالت تعطیل درآمد اظهار کرد: مجوزهای لازم اخذ شده و در صورت اختصاص دستگاه توسط وزارت بهداشت، بخش گوارش آماده راهاندازی است، در ضمن مجمع خیران سلامت بیمارستان با مشارکت پرسنل، پزشکان و کمک شوراهای شهر و روستا در حال جمعآوری هزینه پیشخرید یک دستگاه آندوسکوپی و کلونوسکوپی هستند.
داودی همچنین با اشاره به کمبود پزشک متخصص در برخی رشتهها گفت: در رشتههایی مانند گوارش، قلب و نورولوژی کمبودهایی داریم که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و استخدام نیروهای جدید، تلاش میکنیم این خلأها جبران شود.

کمبود پرستار، فشار مضاعف بر کادر درمان وارد کرد
وی تاکید کرد؛ بیمارستان طالقانی به عنوان سانتر ترومای منطقه، نقش حیاتی در پذیرش بیماران در شرایط بحرانی دارد و نیازمند نگاه ویژه مسئولان است.وی با اشاره به کمبود پرستار در این مرکز درمانی افزود: طی چهار تا پنج ماه اخیر، خروج تعداد زیادی از پرستاران به دلایل مختلفی همچون بازنشستگی، پایان طرح، استعلاجی های طولانی مدت ،بیماریهای صعبالعلاج و فوت، فشار زیادی به سایر پرستاران وارد کرده است و اگر این روند ادامه پیدا کند، احتمال تعطیلی یا ادغام برخی بخشها وجود دارد.
وی خواستار توجه ویژه به بیمارستان طالقانی در آزمون استخدامی پیش رو شد و گفت: ما در تمامی ردههای شغلی درمانی با کمبود نیرو مواجه هستیم و امیدواریم که در این آزمون، سهمیه مناسبی به بیمارستان اختصاص یابد.

داروخانه مستقل در اتاق عمل و انبار دارویی اورژانس برای خدمات ۲۴ ساعته راهاندازی شد
دکتر داودی در بخش دیگری از سخنان خود از راهاندازی داروخانه مستقل در اتاق عمل و همچنین انبار دارویی اورژانس بیمارستان خبر داد و گفت: این اقدامات سبب تسهیل تهیه و مصرف دارو به صورت ۲۴ ساعته شده و داروها با پایش دقیق توسط داروخانه مرکزی در اختیار بیماران قرار میگیرد.وی همچنین با اشاره به اقدامات رفاهی صورتگرفته برای پرسنل، بیان کرد: کمیته رفاهی بیمارستان با همکاری شورای شهرهای اطراف، اقدام به توزیع نان برای شیفتهای صبح کرده و میانوعدههای غذایی در بخشهای شلوغ مانند اورژانس نیز فراهم شده است.
افزون بر این، قراردادهایی با فروشگاههای سطح شهر برای خرید اقساطی پرسنل بسته شده و بلیتهای نیمبهای ورزشی نیز در اختیار آنان قرار میگیرد.
رئیس بیمارستان طالقانی تصریح کرد: تا زمانی که پرستاران و کارکنان درمانی رضایت شغلی نداشته باشند، رضایت بیماران نیز حاصل نخواهد شد. به همین دلیل، تلاش میکنیم تا با حمایت مسئولان، مشکلات ساختاری و منابع انسانی این بیمارستان را برطرف کنیم و خدماتی شایسته به مردم منطقه ارائه دهیم.

با اصلاح فرایند ترخیص، ۹۵ درصد هزینههای بیماران در همان روز تسویه میشود
در ادامه این گفتوگو، دکتر داودی به یکی از دغدغههای پرتکرار بیماران در زمینه تسویهحسابهای مالی اشاره کرد و گفت: پیش از این، بهویژه در شیفت عصر و شب، به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای بیمارستان نظیر داروخانه، مدارک پزشکی و بخش ترخیص، فرآیند حسابرسی بیماران بهصورت علیالحساب انجام میشد و بیمار روز بعد برای تسویه نهایی مراجعه میکرد. این روند که گاه موجب نارضایتی و سردرگمی بیماران میشد، با پیگیریهای انجامشده تا حد زیادی بهبود یافته است.
وی ادامه داد: با هماهنگی بخشهای مختلف ، در حال حاضر حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد از هزینههای بیماران هنگام ترخیص تسویه شده و تنها بخش کوچکی از پروندهها برای تکمیل توسط داروخانه مرکزی یا بیمهگری به روز بعد موکول میشود. این اقدام در راستای شفافسازی مالی و افزایش رضایتمندی بیماران صورت گرفته و روند خدماترسانی را تسهیل کرده است.

بیمارستان، خانه بیماران این شهر است و همه در ارتقای آن سهیماند
رئیس بیمارستان طالقانی همچنین در بخش پایانی سخنان خود، خطاب به مسئولان شهری، شورای تأمین و اصناف منطقه گفت: ما بارها با شوراهای اسلامی شهرها گفتوگو کردیم که بتوانند در قالب ردیف بودجهای، به بیمارستان کمک کنند. بسیاری از مشکلات زیرساختی مانند بهروزرسانی سرویسهای بهداشتی یا تهیه تجهیزات ساده ولی ضروری، با مشارکت اصناف قابل حل است.
وی تصریح کرد: گاهی شاید رفع مشکلی به کوچکی تعمیر یک توالت فرنگی در یکی از اتاقها، به چشم نیاید، اما همین مسائل میتواند بر شأن و وجهه بیمارستان در نگاه بیماران اثر بگذارد. از اصناف و کسبه شهر دعوت میکنم برای بیمارستان شهر خودشان پا به میدان بگذارند؛ حتی اگر کمک در حد خرید یک صندلی باشد.
داودی در پایان گفت: امروز خیّرینی داریم که با جان و دل پای کار ایستادهاند، اما باز هم جا برای مشارکت بیشتر وجود دارد. اگر این تلاشها و اقدامات از سوی رسانهها بیشتر بازتاب پیدا کند، قطعاً افراد بیشتری پای کار خواهند آمد. بیمارستان، خانه بیماران این شهر است؛ و ما دست هر کسی را که بتواند کوچکترین قدمی برای ارتقای آن بردارد، به گرمی میفشاریم.